duminică, 12 februarie 2012

horoscopdragoste.ro

Horoscopul dragostei pentru Berbec din 12 februarie 2012

Esti intr-un impas in viata sentimentala, dar daca reusesti sa privesti problema in mod detasat, vei gasi sursa problemei. Lucrurile vor deveni mai usoare odata ce veti ucide impreuna radacinile nemultumirilor voastre.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru berbec



Horoscopul dragostei pentru Taur din 12 februarie 2012

Azi ai multe sanse sa intalnesti persoana visurilor tale. Poate nu e perfect din punct de vedere fizic, dar ceva din atitudinea lui te atrage mult si decizi sa iti pui armele in joc, pentru a-l cuceri.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru taur



Horoscopul dragostei pentru Gemeni din 12 februarie 2012

O discutie mai aprinsa va fi decisiva pentru relatia ta. Va puneti sentimentele pe tava si reusiti sa clarificati acele mici neintelegeri care v-au pus piedici in ultima vreme. Orice decizie veti lua, va insemna in pas inainte pentru amandoi.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru gemeni



Horoscopul dragostei pentru Rac din 12 februarie 2012

Contextul astral iti da ocazia sa pui cateva intrebari, la care vei primi raspunsuri pertinente. Chiar daca va trebui sa recunosti ceva destul de jenant, e cazul sa iti scoti partenerul din dubii si sa ii explici exact ceea ce experimentezi.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru rac



Horoscopul dragostei pentru Leu din 12 februarie 2012

Ai tendinta sa adop[ti o atitudine vicleana fata de persoana iubita. Vrei sa obtii ceva si preferi sa mergi pe cai ocolite. Ce ar fi sa incerci si varianta in care spui sincer si deschis ceea ce ai de spus?

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru leu



Horoscopul dragostei pentru Fecioara din 12 februarie 2012

Contextul astral iti pune in evidenta latura amuzanta. Reusesti sa il acaparezi pe partener cu un simt al umorului captivant. Debordezi de energie si esti o prezenta mai mult decat placuta.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru fecioara



Horoscopul dragostei pentru Balanta din 12 februarie 2012

O conversatie care debuteaza ca o disputa va duce catre o relatie stransa intre doi oameni aparent contradictorii. Vei descoperi o persoana captivanta in partenerul tau de discutie. Ramane doar sa ii permiti sa renunte la masca dura in preajma ta!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru balanta



Horoscopul dragostei pentru Scorpion din 12 februarie 2012

Ai dat prea mult si ai primit prea putin. Cam asa ai impresia ca stau lucrurile in relatia ta. Ai impartasit prea multe secrete celui de langa tine si simti nevoia sa te retragi putin, pentru a digera situatia. S-ar putea ca partenerul sa creada ca iti pare rau ca i-ai spus acele lucruri despre tine.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru scorpion



Horoscopul dragostei pentru Sagetator din 12 februarie 2012

Energiile astrale te determina sa iei putina distanta in relatia ta. Nu e din cauza ca nu iti iubesti partenerul, ci din cauza ca ai impresia ca te-ai pierdut pe tine in relatia pe care o ai. Simti nevoia sa te regasesti si sa revii la felul tau obisnuit de a fi.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru sagetator



Horoscopul dragostei pentru Capricorn din 12 februarie 2012

Ti se pare ca relatia ta s-a plafonat si nu stii daca mai are rost sa lupti pentru a o reinvia. AI nevoie de spatiu pentru a-ti da seama daca mai simti ceva pentru partenerul tau. Compania lui nu e cel mai benefic lucru astazi, asa ca ar fi bine sa ii spui cumva ca ai nevoie de o pauza.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru capricorn



Horoscopul dragostei pentru Varsator din 12 februarie 2012

Astazi va trebui sa folosesti psihologia inversa, daca vrei ca partenerul sa reactioneze cumva. Vrei sa fie mai afectuos si mai tandru, va trebui sa il tratezi cu raceala si indiferenta. E cea mai buna metoda de a-i atrage atentia ca nu face bine ceea ce face!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru varsator



Horoscopul dragostei pentru Pesti din 12 februarie 2012

Atmosfera din jur e atat de romantica, incat vei simti nevoia sa iti coplsesti partenerul cu tot soiul de gesturi similare. Te vei da peste cap pentru a-l multumi si nu stii cum sa ii mai dovedesti ca e important ca el sa fie fericit. Dar nu oricum, ci alaturi de tine!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru pesti



Sursa: horoscopdragoste.ro