duminică, 12 februarie 2012

astrospot.ro

Horoscop Berbec

12.2.2012


Atentia ta se indreapta spre probleme de parteneriate si casatorie. Este timpul sa te concentrezi asupra problemelor legate de compatibilitate si cooperare. Partenerul tau poate avea vesti importante.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Perioada buna pentru evaluarea plasamentelor financiare si studierea sigurantei politelor. Poti avea diverse intuitii si banuieli, esti mai sensibil si mai serios. Viata ta sexuala te poate afecta din punct de vedere emotional pentru o perioada scurta.


Horoscop Taur

12.2.2012


Chestiuni legate de sanatatea ta sau de mediul de lucru de la serviciu sunt in centrul atentiei tale acum. Poti sa fii inclinat sa faci schimbari la locul de munca pentru a imbunatati eficienta.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Ai o mare nevoie de cooperare cu ceilalti ca si de viata sociala activa. Esti mult mai preocupat de imaginea ta publica. Ti se va solicita frecvent colaborarea de catre asociati, in parteneriate sau chiar in conducere. Cu toate acestea raporturile tale sociale vor fi lejere, schimbatoare, instabile si tranzitorii.


Horoscop Gemeni

12.2.2012


Simti nevoia sa ii ocrotesti pe cei dragi si mai ales copiii (daca ai). In relatiile tale sentimentale esti mai cald si situatiile iti permit sa te manifesti asa cum simti. Poti beneficia de sustinere din partea persoanei iubite. Din punct de vedere financiar este o zi buna pentru a-ti evalua posesiunile si a face investitii.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Esti mult mai sensibil fata de munca ta si ai o stare oscilanta si capricioasa in acest domeniu. Pot aparea schimbari in atitudinea fata de colegi sau subordonati. Ai nevoie ca munca pe care o depui sa fie apreciata. Simti nevoia sa iti diversifici activitatile. In aceasta perioada starea emotionala te afecteaza fizic.


Horoscop Rac

12.2.2012


Esti mult mai constient de felul in care familia iti sustine cariera si alte aspecte ale vietii tale. Parintii sau stramosii pot fi in centrul atentiei tale acum.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Ai dorinta de activitati sociale, expresie creativa si romantica, copiii devin mai importanti. Ai nevoie de distractii variate pentru a te simti bine deoarece esti destul de instabil in acest domeniu si te plictisesti destul de repede. Realtiile romantice vor fi in atentia ta. In cazul in care ai investitii indica o perioada de nesiguranta in aceasta zona.


Horoscop Leu

12.2.2012


Apar chestiuni importante legate de rude, frati, vecini sau educatie. Poti fi privit ca un conducator sau poti sa fi cel care rezolva o problema de familie.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Ai dorinta de a schimba ceva legat de locuinta si de a redecora. Interesele familiale devin mai importante. Relatia ta cu mama poate fi putin cam instabila si capricioasa. Nu iti doresti sa fii singur acum. Poti fi cuprins de ingrijorare si ai nevoie de o ambianta placuta pentru a-ti regasi starea de confort emotional.


Horoscop Fecioara

12.2.2012


Trebuie sa iei decizii importante in privinta finantelor tale. Ai sansa sa iti consolidezi activele. Este o perioada buna sa faci planuri financiare si sa iti evaluezi posesiunile.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Interes pentru calatorii, studii si adesea sunt stimulate relatiile cu rudele si vecinii. Mintea este instabila si neastimparata. Este posibil sa primesti musafiri sau sa mergi tu in vizita. Simti nevoia de a schimba ceva in mediul tau.


Horoscop Balanta

12.2.2012


Devii mai constient si mai constiincios in ceea ce priveste viata personala. Directia ta in viata devine mai clara si scopurile sunt mai bine definite. Este timpul sa te concentrezi asupra ceea ce vrei.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Adesea apare o schimbare in statutul financiar. Trebuie sa te fereasti de cheltuielile care nu sunt necesare. Pentru o perioada de timp simti nevoia de securitate domestica si materiala. In urmatoarea perioada vei trece de la neglijenta financiara la preocupare pentru aceasta zona si invers.


Horoscop Scorpion

12.2.2012


Este timpul sa iti incetinesti ritmul de actiune si sa examinezi ce ti-ai propus si nu ai terminat de facut in anul trecut. Recupereaza odihna.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Esti mult mai sensibil, cu o predispozitie de a-i ocroti pe ceialalti, simti nevoia de a fi acceptat intr-un anumit mediu cautand un loc de care sa aparti si nu in putine randuri ai nevoie de aprobarea celorlalti pentru a merge mai departe. Este o perioada de neastimpar si esti destul de instabil fata de circumstante. Poti fi nehotarat. Adesea este o dorinta de a incepe ceva nou. Ai nevoie de apreciere pentru a te simti implinit din punct de vedere emtional.


Horoscop Sagetator

12.2.2012


Este o perioada foarte buna sa ii cauti pe aceia care te pot ajuta sa obtii succes in cariera prin conexiuni sociale sau organizatii. Asocierea cu persoane inteligente si devotate aceluiasi scop ca al tau este indicata.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Poti experimenta o stare de visare excesiva, tristete, sentimentalism si melancolie. Este important sa ramai realist. Temerile si fobiile trebuie analizate. Nu esti favorizat in cazul in care intri in conflicte cu altii sau vrei sa te impui. Incearca sa eviti situatiile care te expun.


Horoscop Capricorn

12.2.2012


Te concentrezi asupra succesului in cariera. Superiorii tai iti cerceteaza munca in mod amanuntit, luand in considerare o promovare. Poti sa intri in contact cu persoane experimentate in domeniul tau de activitate.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Simiti nevoia de a lua legatura cu prietenii si de a-ti reanaliza scopurile si planurile. Gandurile legate de viitor iti afecteaza starea emotionala. iti doresti o schimbare in viata ta care sa iti ofere mai multa libertate.


Horoscop Varsator

12.2.2012


Atentia ta se indreapta spre vise si aspiratii. Visezi cu ochii deschisi. Este favorizata calatoria. Este, de asemenea, un timp excelent sa publici un manuscris. Chestiuni legale pot fi in centrul atentiei.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Ai dorinta de a avea popularitate. Poate aparea o schimbare in cariera, dar trebuie sa studiezi daca este binevenita si trebuie sustinuta de alte aspecte. Altfel inseamna doar nevoia dea fi recunoscut sau interventia emotiilor in relatia cu persoanele aflate in autoritate.


Horoscop Pesti

12.2.2012


Viata ta personala este destul de inactiva acum asa ca poti sa te odihnesti intr-un loc privat.

Astazi Luna intra in Scorpion :

Studiile culturale, filosofice, stiintifice si spirituale devin mai importante. Esti mult mai receptiv la tot ceea ce este legat de straintate sau culturi straine. Perioada buna pentru largirea orizonturilor. Daca ai probleme legale pentru urmatoarele ore te simti nesigur dar poti beneficia de ajutorul unei femei.


Sursa: astrospot.ro