duminică, 12 februarie 2012

horoscop.rol.ro

Horoscop azi pentru Berbec

12 februarie 2012

Astazi veti comunica foarte bine cu cei din jurul dv si veti juca rolul de intermediar in situatiile in care unele persoane nu reusesc sa se inteleaga intre ele. Dv veti putea sa mediati orice conflict si sa gasiti o solutie care sa fie de ambele parti, pentru ca veti fi obiectiv/a si veti privi lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clara.



Horoscop azi pentru Taur

12 februarie 2012

Nu incercati sa preveniti anumite probleme, pentru ca nu puteti sa detineti mereu controlul asupra situatiilor care nu va convin. Acceptati lucrurile asa cum sunt, pentru ca momentan nu aveti nici o putere sa schimbati ceva. Nu va agitati prea mult si nu va enervati, ci implicati-va in alte activitati mai placute, pana in momentul in care veti gasi o solutie mai potrivita.



Horoscop azi pentru Gemeni

12 februarie 2012

Astazi veti avea o mare putere de influenta asupra celorlalti, asa ca aveti grija ce sfaturi le dati, pentru ca ei vor fi gata sa le urmeze si sa faca intocmai ce le spuneti. Nu trebuie sa fiti prea critic/a cu persoanele care au facut unele alegeri gresite, ci sa le oferiti exemple si sugestii, in asa fel incat sa ii faceti sa inteleaga cum trebuie sa procedeze pe viitor.



Horoscop azi pentru Rac

12 februarie 2012

Uneori va puteti distra de minune atunci cand nu aveti planificat nimic din timp, asa ca daca va simtiti plictisit/a, nu va chinuiti prea mult sa va ganditi ce sa faceti. Puteti sa iesiti la o plimbare si sa va intalniti cu prietenii si veti vedea ca veti primi imediat diferite propuneri care va vor atrage, fara ca dv sa fiti nevoit/a sa organizati ceva.



Horoscop azi pentru Leu

12 februarie 2012

Tineti foarte mult la imaginea dv publica, care in acest moment este foarte buna, insa aveti grija sa nu cadeti in cealalta extrema si sa nu deveniti prea arogant/a sau laudaros/oasa. Persoanele din jurul dv va apreciaza foarte mult, insa nu exagerati, ci incearcati sa va pastrati modestia.



Horoscop azi pentru Fecioara

12 februarie 2012

Chiar daca sunteti foarte apropiat/a de o/un prieten/a si va intelegeti bine cu ea/el, astazi nu veti fi pe aceeasi lungime de unda si nu veti gandi la fel. In urma unor evenimente care vor avea loc astazi, fiecare dintre voi se va orienta in alta directie si va actiona asa cum ii dicteaza inima.



Horoscop azi pentru Balanta

12 februarie 2012

Astazi va fi stimulant si interesant pentru dv sa lucrati cu diferite persoane, pentru ca veti avea ocazia sa aflati si alte puncte de vedere in ceea ce priveste o problema importanta pe care vreti sa o rezolvati. Inspirati-va din ideile celorlalti, chiar daca acestia va vor sugera sa faceti unele schimabri radicale in planurile dv.



Horoscop azi pentru Scorpion

12 februarie 2012

S-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie sau pentru un eveniment important si va trebui sa va faceti planuri si sa va organizati inainte, sa puneti la punct toate detaliile si sa aflati exact care va fi programul odata ce veti ajunge la destinatie. Discutati si saftuiti-va cu cei care va vor insoti in aceasta calatorie sau care vor lua parte la evenimentul respectiv si stabiliti impreuna ce mai trebuie sa faceti.



Horoscop azi pentru Sagetator

12 februarie 2012

Incercati sa nu pareti surprins/a in momentul in care veti primi un feedback pozitiv din partea unei persoane cu autoritate. Aceasta persoana influenta v-a observat de mai multa vreme si va apreciaza pentru realizarile dv, iar acum s-ar putea sa va laude in fata altor persoane. Veti fi in centrul atentiei si cei din jur vor fi incantati sa discute cu dv, sa va ceara sfaturi sau sa se alature initiativelor dv si sa colaboreze cu dv.



Horoscop azi pentru Capricorn

12 februarie 2012

Astazi s-ar putea sa fiti contrariat/a de o decizie pe care o va lua unul dintre apropiatii dv, fara sa se consulte si cu dv. Desi va intelegeti bine si colaborati la un proiect, el nu va va cere parerea intr-o anumita problema si va actiona dupa cum crede de cuviinta.



Horoscop azi pentru Varsator

12 februarie 2012

Astazi ar fi bine sa nu va indepartati prea mult de la rutina dv zilnica, chiar daca din cand in cand este bine sa mai faceti unele schimbari. Luati lucrurile mai usor, pas cu pas si analizati totul cu foarte multa atentie inainte sa luati decizia de a modifica ceva in programul dv. Nu este momentul potrivit sa va aventurati in proiecte noi sau sa va asumati tot felul de responsabilitati, pentru ca sunteti deja destul de ocupat/a.



Horoscop azi pentru Pesti

12 februarie 2012

Astazi s-ar putea sa fie nevoie sa ridicati moralul unei/unui prieten/e care va fi cam deprimat/a si pesimist/a in ceea ce priveste o problema cu care se confrunta. Dv veti fi extrem de optimist/a, asa ca ar fi bine sa o incurajati si sa o linistiti. Aceasta/acest prieten/a se va simti mult mai bine dupa ce va discuta cu dv, asa ca nu pierdeti ocazia de a-i oferi cateva sfaturi.



Sursa: horoscop.rol.ro