duminică, 12 februarie 2012

acvaria.com



Berbec
12 Feb 2012
Primesti o invitatie de a pleca intr-o calatorie si vei accepta fara sa stai pe ganduri, pentru ca e o ocazie buna de a te detasa de probleme. Nu conteaza vremea de afara, ci mai degraba destinatia spre care te indrepti si pe care o privesti cu mult interes. Esti convins ca la capat te asteapta persoane cu care ai ce discuta, locuri frumoase de vazut si o stare de bucurie generala in care te vei adapta perfect. Daca vrei o zi reusita, nu sta acasa si nici de unul singur!


Taur
12 Feb 2012
Ai mari rezerve cu privire la vestile care se vehiculeaza in jur, pentru ca esti influentat de zvonuri negative. Nu mai pleca urechea la toate comentariile malitioase pe care le auzi, pentru ca daca incepi sa critici orice, practic nu vei mai ajunge nicaieri. Din tot ce auzi, sigur este ceva demn de incredere, deci nu are rost sa refuzi orice propunere sau sa respingi orice informatie doar pentru ca cei din jurul tau critica tot. Incearca sa apreciezi lucrurile dupa propriile tale principii, fara a tine cont de anturajul care nu intotdeauna are cea mai justa idee asupra situatiei de fata.


Gemeni
12 Feb 2012
Un impas major apare de unde nu sperai si descoperi ca in anturajul tau de asa-zisi prieteni se ascundea un dusman de temut. Acum scoate coltii cu adevarat si ai mult de suferit de pe urma lui, dar e o lectie buna pentru tine sa nu mai ai incredere chiar in oricine. Cei care iti ridica si cele mai mici semne de intrebare merita tinuti la distanta ca sa nu lasi sa se apropie oameni care pot profita de bunatatea ta. Mai degraba esti rezervat si ii privesti pe toti ca pe potentiali inamici, decat sa-i crezi pe toti buni si sinceri.


Rac
12 Feb 2012
Esti inca suparat din cauza unui rezultat prost primit la o confruntare profesionala de la care aveai alte asteptari. Esti dezamagit pe tine insuti, deoarece credeai ca te-ai pregatit bine si cand acolo ai primit doar o nota de trecere. Nu prea gasesti in tine forta de a te motiva si a te apuca iar de treaba, pentru ca ar fi sanse sa-ti repari imaginea la o viitoare intrevedere, dar azi esti prea slab ca sa repornesti in tromba. Aduna-te un pic, dar nu-ti turna cenusa in cap; nu depresia e cea mai buna solutie in cazul de fata, ci vointa!


Leu
12 Feb 2012
Trebuie sa lupti cu starea de oboseala sau de apatie si sa gasesti singur un carlig de care sa te agati pentru a iesi din pasivitate. Daca stai si lenevesti, ai putea rata o ocazie foarte buna de afirmare sau de succes, care trece azi prin calea ta fara sa te anunte. Esti un om ambitios care are uneori nevoie doar de o scanteie pentru a se implica serios intr-o activitate noua, de aceea astepti un stimulent oricat de mic. El poate sa apara de unde nici nu te astepti, deci nu subestima situatiile care par banale, caci poate iesi mai bine decat crezi la prima vedere.


Fecioara
12 Feb 2012
Deschide bine ochii inainte de a porni pe calea care ti se propune azi, pentru ca poate fi o pista falsa. Daca te implici acum, fara o informare atenta, va veni o zi in care te vei trezi la realitate si vei descoperi ca ai fost indus in eroare si ai consumat energie pentru ceva mult sub asteptari. Atentia ta la detalii este un pic scazuta sau obturata de o imagine amagitoare, pentru ca esti si tu om si poti fi pacalit de o fatada inselatoare! Nu crede tot ce auzi sau vezi, mai ales daca e ambalat intr-o poleiala care-ti ia ochii!


Balanta
12 Feb 2012
Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui raspuns pe care il consideri esential pentru linistea ta. Iata ca vine si iti regasesti bucuria, optimismul si zambetul pe buze, perfect pentru un week-end relaxant. Daca aceasta veste nu va sosi acum, cand esti atat de stresat si de ingandurat, va fi o zi apasatoare, dar se pare totusi ca ai noroc si totul se rezolva ca prin farmec, poate mai bine decat ai fi sperat! De unde se vede ca esti un om norocos care ajunge doar sa gandeasca pozitiv si totul se aseaza pe fagasul cel bun!


Scorpion
12 Feb 2012
Esti un prieten de nadejde cand cineva drag e in incurcatura. Ajunge doar sa-l vezi pe cel de langa tine mai posomorat, si deja te implici trup si suflet in problemele sale. Desi iti merge vestea ca ai fi un pic mai egoist, de data aceasta poti uimi pe cel de langa tine pentru capacitatea ta de a te dedica, pentru ca dai ceva din timpul tau pentru a-l vedea din nou intr-o pasa buna. E felul tau de a-i intoarce un serviciu similar pe care acest amic ti l-a oferit cand ai trecut si tu printr-o astfel de situatie.


Sagetator
12 Feb 2012
Daca stai si astepti sa te roage cineva sa participi la evenimentul care se iveste azi in calea ta, vei rata o ocazie buna. Nimeni nu te va intreba daca vrei, daca esti pregatit, daca ai chef, ci e o chestiune spontana din care va avea de castigat doar cel care profita imediat de norocul ce i se ofera pe tava. Se pare insa ca nu esti in cea mai buna pasa si vei scapa printre degete acest moment exceptional, pentru ca altul va fi mai rapid in reactii, pentru a deveni el marele castigator al zilei.


Capricorn
12 Feb 2012
E placut sa petreci ziua cu cei dragi. Orice ti-ai propune pentru azi, nu uita sa-i mobilizezi si pe ceilalti membri ai familiei, deoarece ei asteapta de la tine o invitatie de a iesi din banalul unei zile de sambata. O iesire prin zapada sau doar orele petrecute la televizor vor cantari enorm pentru toti, deoarece va dati seama cat de rar puteti fi laolalta, pentru a sta pur si simplu de vorba despre voi si familia voastra. Daruieste-ti ziua unor astfel de preocupari domestice.


Varsator
12 Feb 2012
Conflictele dintre generatii se ascut astazi, pentru ca cei mai maturi uita ca au fost si ei tineri si rebeli. Parintii stau cu gura pe copii, sefii in varsta pe cei proaspat angajati, profesorii pe elevi, deci pregateste-te pentru o confruntare de forte, de energii si de idei intre persoane aflate la diferente mari de varsta si de educatie. Indiferent de domeniul in care se va incinge disputa, fii sigur ca nu scapi fara o mustruluiala cu cineva aflat pe o alta treapta decat cea pe care te afli. Daca nu ai un sef sa te bata la cap, atunci tata e gata sa te certe!


Pesti
12 Feb 2012
Nu stii care dintre directiile pe care le ai la dispozitie va duce la un rezultat, pentru ca ambele ti se par prea dificile. Iti tai singur creanga de sub picioare cu o atitudine atat de suspicioasa, pentru ca daca tu insuti nu crezi in sansele tale de reusita, atunci degeaba mai ai alaturi oameni care sa te sustina. Tu singur trebuie sa ajungi la o concluzie, cantarind situatia pe toate fetele pana vei descoperi care cale ti se potriveste si duce acolo unde doresti. Deocamdata nu ai incredere in niciuna!


sursa: acvaria.com