duminică, 12 februarie 2012

stromax.eva.ro



Berbec
12 Feb 2012
Increde-te in ceea ce stii tu sa faci! Ai grija, caci problemele sentimentale sau emotionale care pot aparea in acest week-end vor fi bazate pe informatii false, asa ca este bine sa nu le dai foarte mare importanta. Indoielile cuiva iti vor incetini viteza si capacitatea de a lua decizii, iar daca vei permite ca aceasta influenta sa fie prea puternica, poti ajunge chiar sa-ti anulezi unele proiecte. Socializeaza, calatoreste sau stai in mijlocul persoanelor care au aceleasi interese cu tine.


Taur
12 Feb 2012
Daca nu poti pleca intr-o calatorie de week-end, atunci fa-ti ordine la domiciliu, pentru a da spatiului o aura care sa te inspire. Miscarile pe care le vei face in aceste zile vor fi urmarite atent de o persoana care a tot avut rabdarea ca tu sa preiei initiativa. Timpul petrecut alaturi de cineva drag te va ajuta sa iei o decizie foarte importanta. Nu permite ca o responsabilitate de ultim moment sa-ti dea planurile peste cap.


Gemeni
12 Feb 2012
Schimbarile la domiciliu iti vor aduce negandite beneficii personale si financiare. Fii, insa, determinat(a) in ceea ce faci, pentru ca nu cumva teama de schimbare a cuiva din anturaj sa-ti modifice planurile. Un week-end perfect pentru a analiza si a planui in detaliu mutarile tale urmatoare. Esti intr-o postura excelenta pentru a negocia si a obtine cea ce iti doresti.


Rac
12 Feb 2012
Evita sa te stresezi, daca nu esti sigur(a) pe ce vrei sa faci in viitorul apropiat. In schimb, ia la intrebari pe oricine cauta sa puna presiune pe tine pentru a merge inainte cu anumite proiecte. Informatiile iti vor folosi acolo unde nu te astepti. Timpul este, totusi, de partea ta, ceea ce iti va permite sa faci anumite cercetari necesare pentru a te simti mai confortabil, atunci cand vei lua o decizie definitiva.


Leu
12 Feb 2012
In general, esti pregatit(a) pentru o schimbare, asa ca nu mai sta pe ganduri. Bine ar fi sa analizezi in acest week-end cat de multumit(a) esti, cu adevarat, de pozitia in care te gasesti. Traind in trecut poate fi, intr-adevar, o realitate, insa va trebui sa alegi anumite piese din viata ta si sa faci, apoi, planurile pentru a le reintegra in lucrurile care iti fac o reala placere.


Fecioara
12 Feb 2012
Analizeaza-ti ideile de actualitate si hotarasta-te pe care o vei aplica prima, pentru ca ai inspiratia sa alegi si sa pornesti o afacere prospera. Poti sa-ti implici si prietenii sau prietenele in proiectele tale, caci vin cu o mana de ajutor necesara, iar tu ai ce sa le oferi. Nu ceda presiunii pe care ai suportat-o de-a lungul saptamanii. Poarta-te cat mai normal si adauga putina finete si sarm, caci vor avea efecte pe termen lung.


Balanta
12 Feb 2012
Sentimentele sau emotiile tale vor fi ceva mai dificil de controlat, iar cele care vor resimti din plin starea ta vor fi persoanele apropiate. Nu mai permite ca oricine sa profite de bunavointa si de banii tai. Incearca sa nu te incarci in acest week-end cu noi sarcini, poveri sau responsabilitati, caci, mai degraba, simti nevoia sa-ti simplifici viata.


Scorpion
12 Feb 2012
Da la spate orice problema, ignora pe oricine iti poate provoca suparari sau iti poate influenta visurile. Finalizeaza-ti planurile personale si cauta sa profiti din plin de acest week-end pentru a lenevi pur si simplu sau a petrece cat mai mult timp alaturi de persoanele dragi si care te fac sa te simti bine. Fereste-te de persoanele cu influenta negativa.


Sagetator
12 Feb 2012
Fa-ti singur(a) acest week-end cat mai stralucitor si pune-ti in aplicare gandurile pregatite din timpul saptamanii. Actiunile tale vor fi precise si in timp util, ceea ce va insemna, in ochii tuturor, un fel de angajament si o dovada a calitatilor tale, punandu-te intr-o postura de lider. A te baza pe cuvantul cuiva va fi o pierdere de timp. Daca vrei ca un lucru sa fie bine facut, atunci fa-l cu mana ta si evita sa te plangi.


Capricorn
12 Feb 2012
Un week-end excelent pentru romantism, chiar daca va trebui sa stai mai mult pe langa casa. Implica-te cu mult curaj intr-un proiect nou si inedit, si care ti-a starnit interesul, caci ai inspiratie si determinare pentru a excela. Cineva, insa, va incerca sa te descurajeze si sa-ti impiedice eforturile din cauza invidiei. Vezi-ti de treaba ta pastrandu-ti verticalitatea si increderea in fortele si ideile tale.


Varsator
12 Feb 2012
Increde-te in propria judecata, fara a da credit cuiva care vrea doar sa obtina avantaje de pe urma actiunilor si banilor tai. Preia initiativa si fa-ti treburile asa cum stii tu mai bine, fara a apela la sfaturile binevoitorilor. Cauta sa detii controlul in orice actiune. Pentru a fi sigur(a) de succes, este recomandat sa supervizezi atent(a) totul si chiar sa pui osul la treaba.


Pesti
12 Feb 2012
Poti avea un week-end reusit, daca il vei petrece alaturi de persoana draga tie, impreuna cu care totul pare a fi mai usor de rezolvat. Nu uita ca nimic nu este pe gratis, in special cand este vorba de confortul personal! Se poate sa simti nevoia sa faci ceva pentru a-ti imbunatati look-ul sau pentru a-ti ridica nivelul de trai, insa evita sa te implici in vreo schema financiara care promite castiguri rapide.


sursa: stromax.eva.ro