luni, 13 februarie 2012

horoscop.rol.ro

Horoscopul zilei

13 Feb 2012
Cine te intelege cel mai bine daca nu omul cel mai apropiat din familie? Apeleaza cu incredere la un frate, la mama, la sotie, pentru ca ai nevoie de cineva sa te asculte si sa te sfatuiasca. Ce-i drept, cineva drag va aprecia situatia in care te afli mai mult cu sufletul, cand tu ai dori o atitudine mai rationala si mai rece, dar simpla sustinere morala de la familie te va ajuta sa treci peste acest impas cu brio. Singur ti-ar fi mult mai greu, dar parca e cu totul altceva cand cineva e langa tine!

Sursa: acvaria.com[13 Feb 2012]



In cazul tau, Luna se aseaza exact in casa Scorpionului, deci caracteristicile acestei zodii isi pun amprenta pe toate demersurile de astazi. Ai fler in a gasi resurse peste tot in jurul tau, mirosi cu usurinta oportunitatile de castig si poti beneficia de favoruri sau daruri. Cu toate acestea, e necesar sa tii cont de principiile tale morale si de niste norme legale.

Sursa: astrocafe.ro[13 Feb 2012]



Contactele cu prietenii vor fi excelente in acest inceput de saptamana, la fel si relatiile cu cei din familie. La locul de munca vei reusi sa-ti construiesti baze solide in drumul tau catre succes. O fericire secreta, o profunda si fascinanta atractie va lumina viata ta emotionala. Starea sanatatii va fi destul de buna, dar urechile vor fi sensibile si va trebui sa eviti locurile zgomotoase.

Sursa: astromax.eva.ro[13 Feb 2012]



Un partener isi poate lichida posesiunile. Poti faci un rogres rapid in achitarea datoriilor.

Sursa: astrospot.ro[13 Feb 2012]



Succes
Astazi ai succes in activitatile comerciale. De asemenea, sunt favorizate investitiile pentru casa. Te sfatuim sa eviti controversele cu o persoana mai in varsta din familie care nu este de acord cu ideile tale.

Sursa: divahair.ro[13 Feb 2012]



Dimineata aveti idei originale, cu care partenerul de viata este de acord.

Va sfatuim sa profitati de sansele care se ivesc azi. Aveti spor la treaba si sunteti hotarat sa nu lasati nimic neterminat. Ar fi bine, totusi, sa nu exagerati cu munca.

S-ar putea sa aveti mici probleme financiare, dar va ajuta o ruda mai in varsta.

Sursa: eastrolog.ro[13 Feb 2012]



Astazi nu este bine sa va bazati pe faptul ca partenerul/a dv va intui ceea ce ganditi dv. In fond, nici dv nu puteti sa ii cititi gandurile mereu. Fiti mai matur/a si mai realist/a si asumati-va responsabilitatea de a va implini si singur/a anumite dorinte.

Sursa: horoscop.rol.ro[13 Feb 2012]



Horoscopul dragostei pentru Berbec din 13 februarie 2012

Vei avea de luat o decizie importanta pentru viata ta amoroasa, care presuspune ca va trebui sa fii sincera in ce priveste sentimentele tale. Nu lasa obsnuinta sa te tina in loc. Daca simti ca focul s-a stins, renunta, pana nu e prea tarziu!

Sursa: horoscopdragoste.ro[13 Feb 2012]



Berbec zodii.ro
Relatia cu familia va fi prioritara in aceasta zi. Vei avea parte de tot felul de discutii legate de proiecte comune si ar fi bine sa nu incerci sa-ti impui punctele de vedere. Oricum, pana la urma lucrurile vor iesi asa cum iti doresti din toate punctele de vedere. O multime de activitati vor deveni urgente, astfel incat va trebui sa iti schimbi programul.

Sursa: zodii.ro[13 Feb 2012]





astrocafe.ro

Horoscopul zilei

Horoscop valabil pentru data de 13/02/2012

In cazul tau, Luna se aseaza exact in casa Scorpionului, deci caracteristicile acestei zodii isi pun amprenta pe toate demersurile de astazi. Ai fler in a gasi resurse peste tot in jurul tau, mirosi cu usurinta oportunitatile de castig si poti beneficia de favoruri sau daruri. Cu toate acestea, e necesar sa tii cont de principiile tale morale si de niste norme legale.


Cu Luna in zona parteneriatelor, contextul astral de astazi te ajuta sa faci o selectie atenta a relatiilor si colaborarilor, sa vezi care sunt oamenii pe care poti conta cu adevarat, cine e dispus sa te sprijine fara conditii si cine are interese ascunse. Cu alte cuvinte, e o zi in care e bine sa fii atent la toate semnalele si mesajele care vin din exterior.


Luna in Scorpion, in zona muncii si serviciului, iti confera determinarea si abilitatea de a transforma tot ce nu functioneaza la nivelul dorit de tine, inspiratia si creativitatea necesare avansarii in derularea unui proiect, precum si curajul de a lua decizii ferme. Totusi, fii atent la tendinta de a te suprasolicita, asumandu-ti si sarcinile altora.


Plasarea Lunii in Scorpion este de bun augur pentru tine, mai ales ca activeaza zona iubirii si creativitatii. Asadar, se anunta o si frumoasa, cu multe idei inspirate, revelatii, raspunsuri legate de un drum pe care intentionezi sa pornesti sau un proiect pe care visezi sa-l aduci la lumina. Este o zi propice si pentru manifestarea sentimentelor si impartasirea iubirii.


Astazi te simti inspirat sa iei cateva decizii legate de cariera si viata de familie. Cu alte cuvinte, simti ca a venit momentul sa-ti reorganizezi activitatea, astfel incat sa existe un echilibru intre cele doua domenii de viata. Este o zi buna si pentru ingrijire personala, activitati impreuna cu cei dragi, treburi casnice sau orice alte activitati care pot fi derulate intr-un mediu familiar, confortabil.


Luna in Scorpion activeaza zona comunicarii, iar atu-ul cel mai important in acest sens este intuitia. Asadar, daca participi la discutii importante, intalniri sau negocieri, asculta-ti intuitia si vei face cele mai bune alegeri.  Daca ai de semnat documente importante, fii atent la toate detaliile, iar daca pleci la drum, fii prudent.


Pe tine Luna in Scorpion te provoaca sa te vezi la adevaratul potential, adica sa capeti o imagine clara despre tine, sa-ti cresti stima de sine si sa-ti vezi talentele, chiar si pe cele neexplorate pana acum.  Nu e exclus ca astazi sa descoperi o noua sursa de venit, un nou mod de a-ti manifesta creativitatea, o cale prin care sa te pui in valoare.


Avand in vedere ca Luna se afla in zodia ta, atentia se indreapta catre propriile nevoi si interese. Contextul astral te sprijina astazi sa gasesti aliatii potriviti pentru implementarea unor solutii gasite si materializarea unor aspiratii. In plus, astazi ai acces la tot felul de informatii, poti invata ceva util sau poti cunoaste oameni fascinanti.


Cat timp Luna trece prin Scorpion, e semn ca e cazul sa-ti iei un ragaz, sa faci o pauza si sa-ti incarci bateriile. Asadar, nu e momentul sa-ti incarci agenda foarte mult, scoate-ti din cap ca ai foarte multe de facut si concentreaza-te asupra ta. Orice demers in sensul relaxarii, introspectiei sau cresterii spirituale este binevenit.


Luna in Scorpion iti poate aduce experiente frumoase, gesturi generoase din partea prietenilor, descoperirea unor noi hobby-uri sau inchegarea unor relatii de prietenie. Te bucuri de atentie, pretuire si  recunoastere. Daca primesti o invitatie la un eveniment, accepta fara ezitare, deoarece compania prietenilor si cunostintelor noi iti face foarte bine.


Cu Luna in Scorpion, in zona carierei, astazi nu ai cum sa dai gres in alegerile pe care le faci, daca iti asculti intuitia. Daca simti sa faci o schimbare, sa transformi ceva legat de cariera, fa primul pas in aceasta directie. Daca iti vin idei legate de un proiect, exprima-le si pune-le in aplicare, indiferent daca sunt sau nu bine primite.


Esti avantajat de prezenta Lunii in Scorpion. Darurile pe care ti le aduce aceasta zi sunt in primul rand spirituale, asa ca fii atent la mesajele subtile care vin astazi spre tine prin diverse mijloace. Poti avea premonitii, vise profetice, intuitii puternice. Poti intalni oameni, aparent banali, care au un mesaj pretios pentru tine.



Sursa: astrocafe.ro

astrospot.ro

Horoscopul zilei

Horoscop Berbec

13.2.2012


Un partener isi poate lichida posesiunile. Poti faci un rogres rapid in achitarea datoriilor.



Horoscop Taur

13.2.2012


Relatia de casatorie creste in intensitatea emotiilor si poate deveni mai turbulenta.



Horoscop Gemeni

13.2.2012


Ai grija la probleme digestive si la stomac. Cooperarea cu colegii de munca este mai profunda.



Horoscop Rac

13.2.2012


Relatiile tale de dragoste devin mai profunde si mai intense din punct de vedere emotinal. Copiii par sa aiba mai multa nevoie de afectiune decat de obicei. Nu te poti detasa atunci cand te exprimi.



Horoscop Leu

13.2.2012


Este o perioada in care te pasioneaza arborele genealogic al familiei tale. Ai nevoie sa simti ca apartii de ceva sau cineva.



Horoscop Fecioara

13.2.2012


Este o perioada cu emotii mai profunde intre tine si rudele tale. Te simti mult mai conectat cu ele.



Horoscop Balanta

13.2.2012


Iti controlezi problemele financiare mult mai strict decat in mod obisnuit. Atasamentul tau fata de obiecte este mai puternic.



Horoscop Scorpion

13.2.2012


Relatiile cu femeile devin mai intense. Ai tendinta sa devii emotional si sa iti lipsesca obiectivitatea. Vei fi mult mai independent si mai stapan pe tine la sfarsitul acestui tranzit.



Horoscop Sagetator

13.2.2012


Ai grija la tendintele care dau dependenta. Poti actiona pe baza emotiilor si iti poti provoca daune. In unele cazuri s-ar putea sa te simti tradat sau inselat ceea ce tr facr sa iti doresti sa iti gasesti refugiul in activitati nocive. Incearca sa eviti sa actionezi pe baza impulsurilor astazi.



Horoscop Capricorn

13.2.2012


O prietenie devine mai profunda si cu angajamente mai mari. Prietenii se incred in tine din punct de vedere emotional.



Horoscop Varsator

13.2.2012


Poate surveni o schimbare in cariera in aceasta perioada. Ai mai multa libertate personala.



Horoscop Pesti

13.2.2012


Visele tale devin mai intense din punct de vedere emotional. In timp ce calatoresti poti avea experiente profunde.



Sursa: astrospot.ro

stromax.eva.ro

Berbec
13 Feb 2012
Increde-te in ceea ce stii tu sa faci! Ai grija, caci problemele sentimentale sau emotionale care pot aparea in acest week-end vor fi bazate pe informatii false, asa ca este bine sa nu le dai foarte mare importanta. Indoielile cuiva iti vor incetini viteza si capacitatea de a lua decizii, iar daca vei permite ca aceasta influenta sa fie prea puternica, poti ajunge chiar sa-ti anulezi unele proiecte. Socializeaza, calatoreste sau stai in mijlocul persoanelor care au aceleasi interese cu tine.


Taur
13 Feb 2012
Daca nu poti pleca intr-o calatorie de week-end, atunci fa-ti ordine la domiciliu, pentru a da spatiului o aura care sa te inspire. Miscarile pe care le vei face in aceste zile vor fi urmarite atent de o persoana care a tot avut rabdarea ca tu sa preiei initiativa. Timpul petrecut alaturi de cineva drag te va ajuta sa iei o decizie foarte importanta. Nu permite ca o responsabilitate de ultim moment sa-ti dea planurile peste cap.


Gemeni
13 Feb 2012
Schimbarile la domiciliu iti vor aduce negandite beneficii personale si financiare. Fii, insa, determinat(a) in ceea ce faci, pentru ca nu cumva teama de schimbare a cuiva din anturaj sa-ti modifice planurile. Un week-end perfect pentru a analiza si a planui in detaliu mutarile tale urmatoare. Esti intr-o postura excelenta pentru a negocia si a obtine cea ce iti doresti.


Rac
13 Feb 2012
Evita sa te stresezi, daca nu esti sigur(a) pe ce vrei sa faci in viitorul apropiat. In schimb, ia la intrebari pe oricine cauta sa puna presiune pe tine pentru a merge inainte cu anumite proiecte. Informatiile iti vor folosi acolo unde nu te astepti. Timpul este, totusi, de partea ta, ceea ce iti va permite sa faci anumite cercetari necesare pentru a te simti mai confortabil, atunci cand vei lua o decizie definitiva.


Leu
13 Feb 2012
In general, esti pregatit(a) pentru o schimbare, asa ca nu mai sta pe ganduri. Bine ar fi sa analizezi in acest week-end cat de multumit(a) esti, cu adevarat, de pozitia in care te gasesti. Traind in trecut poate fi, intr-adevar, o realitate, insa va trebui sa alegi anumite piese din viata ta si sa faci, apoi, planurile pentru a le reintegra in lucrurile care iti fac o reala placere.


Fecioara
13 Feb 2012
Analizeaza-ti ideile de actualitate si hotarasta-te pe care o vei aplica prima, pentru ca ai inspiratia sa alegi si sa pornesti o afacere prospera. Poti sa-ti implici si prietenii sau prietenele in proiectele tale, caci vin cu o mana de ajutor necesara, iar tu ai ce sa le oferi. Nu ceda presiunii pe care ai suportat-o de-a lungul saptamanii. Poarta-te cat mai normal si adauga putina finete si sarm, caci vor avea efecte pe termen lung.


Balanta
13 Feb 2012
Sentimentele sau emotiile tale vor fi ceva mai dificil de controlat, iar cele care vor resimti din plin starea ta vor fi persoanele apropiate. Nu mai permite ca oricine sa profite de bunavointa si de banii tai. Incearca sa nu te incarci in acest week-end cu noi sarcini, poveri sau responsabilitati, caci, mai degraba, simti nevoia sa-ti simplifici viata.


Scorpion
13 Feb 2012
Da la spate orice problema, ignora pe oricine iti poate provoca suparari sau iti poate influenta visurile. Finalizeaza-ti planurile personale si cauta sa profiti din plin de acest week-end pentru a lenevi pur si simplu sau a petrece cat mai mult timp alaturi de persoanele dragi si care te fac sa te simti bine. Fereste-te de persoanele cu influenta negativa.


Sagetator
13 Feb 2012
Fa-ti singur(a) acest week-end cat mai stralucitor si pune-ti in aplicare gandurile pregatite din timpul saptamanii. Actiunile tale vor fi precise si in timp util, ceea ce va insemna, in ochii tuturor, un fel de angajament si o dovada a calitatilor tale, punandu-te intr-o postura de lider. A te baza pe cuvantul cuiva va fi o pierdere de timp. Daca vrei ca un lucru sa fie bine facut, atunci fa-l cu mana ta si evita sa te plangi.


Capricorn
13 Feb 2012
Un week-end excelent pentru romantism, chiar daca va trebui sa stai mai mult pe langa casa. Implica-te cu mult curaj intr-un proiect nou si inedit, si care ti-a starnit interesul, caci ai inspiratie si determinare pentru a excela. Cineva, insa, va incerca sa te descurajeze si sa-ti impiedice eforturile din cauza invidiei. Vezi-ti de treaba ta pastrandu-ti verticalitatea si increderea in fortele si ideile tale.


Varsator
13 Feb 2012
Increde-te in propria judecata, fara a da credit cuiva care vrea doar sa obtina avantaje de pe urma actiunilor si banilor tai. Preia initiativa si fa-ti treburile asa cum stii tu mai bine, fara a apela la sfaturile binevoitorilor. Cauta sa detii controlul in orice actiune. Pentru a fi sigur(a) de succes, este recomandat sa supervizezi atent(a) totul si chiar sa pui osul la treaba.


Pesti
13 Feb 2012
Poti avea un week-end reusit, daca il vei petrece alaturi de persoana draga tie, impreuna cu care totul pare a fi mai usor de rezolvat. Nu uita ca nimic nu este pe gratis, in special cand este vorba de confortul personal! Se poate sa simti nevoia sa faci ceva pentru a-ti imbunatati look-ul sau pentru a-ti ridica nivelul de trai, insa evita sa te implici in vreo schema financiara care promite castiguri rapide.


Sursa: stromax.eva.ro

zodii.ro

Berbec
13 Feb 2012
Relatia cu familia va fi prioritara in aceasta zi. Vei avea parte de tot felul de discutii legate de proiecte comune si ar fi bine sa nu incerci sa-ti impui punctele de vedere. Oricum, pana la urma lucrurile vor iesi asa cum iti doresti din toate punctele de vedere. O multime de activitati vor deveni urgente, astfel incat va trebui sa iti schimbi programul.


Taur
13 Feb 2012
Interesul pe care il manifesti pentru relatia cu cei din anturajul apropiat este in continuare mare, ceea ce iti permite sa petreci in mod cat se poate de placut timpul liber. Daca ai de facut cumparaturi substantiale, ziua de astazi iti poate aduce bucurii in aceasta directie. Activitatile domestice ar putea fi amanate, dar numai cu acordul rudelor apropiate


Gemeni
13 Feb 2012
Desi nu iti iese totul asa cum ti-ai dori, in plan sentimental ai putea avea unele bucurii. Comunicarea cu partenerul de suflet te face mai optimist, mai increzator in propriile capacitati. Este posibil sa primesti o propunere de colaborare care iti va surade. Nu este insa cazul sa te grabesti cu raspunsul; incearca sa iti faci o imagine de ansamblu asupra proiectului.


Rac
13 Feb 2012
Ar fi bine sa profiti de aceasta zi mai lejera si sa iti pastrezi ceva mai mult timp pentru odihna si relaxare. Este posibil sa castigi o suma de bani din colaborari, ceea ce te va ajuta sa faci fata cheltuielilor. Din punct de vedere mintal functionezi excelent; ai putea lua decizii in chestiuni complicate sau te-ai putea implica cu succes in activitati intelectuale.


Leu
13 Feb 2012
In ceea ce priveste activitatile sociale, este posibil sa ai unele realizari, dar nu la nivelul asteptarilor. Vei avea multe de facut, dar nu vei reusi sa finalizezi chiar tot ce ti-ai propus. Ar fi de dorit sa nu te implici in prea multe activitati, caci nu vei reusi decat sa-ti risipesti energia in chestiuni minore. Profita de resursele tale pentru a-ti rezolva prioritatile.


Fecioara
13 Feb 2012
Parintii si-ar putea arata nemultumirea in legatura cu felul in care iti alegi prietenii. Chiar daca te deranjeaza comentariile lor, nu are rost sa te revolti. Pe cat posibil nu te implica in jocuri de noroc sau speculatii financiare. De asemenea, evita sa semnezi acte de orice fel. Evenimente oarecum neasteptate te vor determina sa-ti schimbi planurile pentru timpul liber.


Balanta
13 Feb 2012
Vei avea parte de castiguri suplimentare ce te vor ajuta sa iti mentii echilibrul financiar. Va trebui sa depui un efort sustinut daca doresti ca rezultatele sa te satisfaca pe deplin. Activitatile comerciale te avantajoase cu conditia sa nu te cramponezi de solutii clasice. Ai sanse sa cunosti o persoana care iti va sustine o buna parte din proiectele in care esti implicat.


Scorpion
13 Feb 2012
Te vei implica in diverse activitati intelectuale, dar in ciuda inspiratiei de care dai dovada, ai putea gresi cu usurinta. Incearca sa discuti cu cineva de incredere proiectele tale, caci greselile facute in aceasta perioada te-ar putea costa mult. Daca ai de gand sa pleci cu masina, mare atentie la regulile de circulatie deoarece risti sa primesti o amenda serioasa.


Sagetator
13 Feb 2012
N-ar fi exclus sa cunosti o persoana pe care o vei simpatiza. Nu este cazul sa iei decizii fara o matura chibzuinta, caci nu este sigur ca entuziasmul o sa te tina prea mult timp. Initiativele tale in plan sentimental ar trebui sa fie sub semnul prudentei, caci impulsivitatea de care dai dovada in aceasta perioada te-ar putea determina sa faci greseli majore.


Capricorn
13 Feb 2012
Persoana iubita va fi mai sensibila, mai suspicioasa si va trebui sa fii foarte atent, caci orice vorba spusa la intamplare ar putea-o rani. In rest vei avea parte de tot felul de evenimente care te vor tine in priza pe tot parcursul zilei. Unul dintre prietenii de pe alte meleaguri se va confrunta cu o situatie delicata si va avea nevoie macar de un sfat din partea ta.


Varsator
13 Feb 2012
Relatia cu rudele mai indepartate va reveni in atentia ta, nu pentru mult timp insa. Vei avea ocazia sa pui la punct, alaturi de ceilalti membrii ai familiei, proiecte pe care le aveai in minte de mai mult timp. Cateva drumuri vor fi obligatorii si te vor obliga la o schimbare de program. Dispui, insa, de o buna capacitate de adaptare la situatii dintre cele mai diverse.


Pesti
13 Feb 2012
Activitatile intelectuale iti vor permite sa-ti pui in valoare capacitatile; in cazul in care vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel putin multumitoare. Situatia financiara s-ar putea imbunatati datorita unor activitati extraprofesionale in care esti implicat. Daca ai de gand sa faci o umparatura de mai mari dimensiuni, astazi este ziua cea mai potrivita.


Sursa: zodii.ro

eastrolog.ro

Berbec

13 februarie 2012

Dimineata aveti idei originale, cu care partenerul de viata este de acord.

Va sfatuim sa profitati de sansele care se ivesc azi. Aveti spor la treaba si sunteti hotarat sa nu lasati nimic neterminat. Ar fi bine, totusi, sa nu exagerati cu munca.

S-ar putea sa aveti mici probleme financiare, dar va ajuta o ruda mai in varsta.



Taur

13 februarie 2012

Dimineata aveti ocazia sa faceti cunostinta cu un om de afaceri cu experienta, care va impartaseste cateva dintre secretele sale.

Intalnirea aceasta va incurajeaza sa intrati in afaceri. Aveti sanse mari de reusita.

Nu actionati in graba!



Gemeni

13 februarie 2012

Aveti idei bune, pe care va sfatuim sa le folositi in afaceri. Daca nu va ajung banii, imprumutati-va de la o ruda mai in varsta!

Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata.

Nu va extenuati! Si maine este o zi.



Rac

13 februarie 2012

Azi nu va puteti respecta programul, asa ca este indicat sa nu va faceti un plan strict.

Dimineata plecati intr-o scurta calatorie si cunoasteti o persoana mai in varsta, care va ofera sfaturi utile in legatura cu o afacere.

Va sfatuim sa nu va pripiti. Aveti rabdare, vor veni si satisfactiile materiale!



Leu

13 februarie 2012

Puteti sa va puneti in practica planurile de ascensiune sociala. De asemenea, sunt favorizate afacerile si relatiile cu colaboratorii.

Va recomandam sa profitati din plin de aceasta zi, dar sa nu fortati nota. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Relatiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune, dar trebuie sa aveti putina rabdare pana vor aparea primele rezultate.



Fecioara

13 februarie 2012

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si aveti sanse mari pe plan social si sentimental. Este o zi favorabila contactelor cu persoane importante si comunicarii.

Deciziile pe care le luati in privinta relatiilor parteneriale sunt corecte si va vor aduce satisfactii.

Spre seara, va viziteaza o ruda. Va recomandam sa nu va intindeti prea mult la discutii, pentru ca trebuie sa va mai si odihniti.



Balanta

13 februarie 2012

Sunteti foarte bine dispus si aveti ocazia sa luati o decizie importanta cu privire la problemele financiare ale familiei.

Puteti aborda probleme serioase din domeniul afacerilor si reusiti sa terminati lucrari incepute cu mult timp in urma.

Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai in varsta.



Scorpion

13 februarie 2012

Aveti idei excelente si sunteti hotarat sa le puneti in aplicare. Aveti ocazia sa demarati o activitate noua.

Capacitatea de comunicare va ajuta sa va faceti noi prieteni printre persoane importante.

Puteti sa va ocupati de problemele casei. Nu luati decizii de unul singur!



Sagetator

13 februarie 2012

Luati decizii inspirate, care va asigura reusita pe plan social si succesul in relatiile sentimentale.

Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor de afaceri. Aveti idei bune, care va vor schimba viitorul.

Spre seara, mergeti intr-o vizita la prieteni. Va recomandam sa nu neglijati odihna.



Capricorn

13 februarie 2012

Dimineata va hotarati sa plecati intr-o calatorie, pentru a rezolva o problema a partenerului de viata.

Puteti sa va ocupati de probleme financiare, dar va sfatuim sa evitati speculatiile.

Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie.



Varsator

13 februarie 2012

Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara.

Dimineata va puteti ocupa de afaceri si aveti ambitia sa terminati lucrari mai vechi.

Este o zi favorabila comunicarii cu cei tineri din familie. Va sfatuim sa nu le faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta.



Pesti

13 februarie 2012

Intentionati sa plecati intr-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine sa nu uitati ca aveti si treaba acasa.

Sunteti inspirat si rezolvati probleme dificile. N-ar strica, totusi, sa tineti seama de sfaturile partenerului de viata.

Dupa-amiaza, o ruda apropiata va cere ajutorul intr-o problema de sanatate.



Sursa: eAstrolog.ro

divahair.ro



Berbec
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - berbec
13 februarie 2012

berbec

Succes
Astazi ai succes in activitatile comerciale. De asemenea, sunt favorizate investitiile pentru casa. Te sfatuim sa eviti controversele cu o persoana mai in varsta din familie care nu este de acord cu ideile tale.

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
foarte bine


Taur
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - taur
13 februarie 2012

taur

Neprevazut
Este posibil sa pleci pe neasteptate intr-o calatorie in interes profesional. In ciuda tuturor dificultatilor cu care te-ai putea confrunta, le vei gestiona foarte bine si vei rezolva toate sarcinile. In aceasta dimineata, relatia sentimentala ar putea deveni oarecum tensionata din cauza schimbarii bruste a programului tau.

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
asa si asa


Gemeni
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - gemeni
13 februarie 2012

gemeni

Energie
Esti plina de energie si oamenii iti vor aprecia ideile. Daca esti invitata intr-o scurta excursie, te sfatuim sa accepti fara ezitare. Chiar daca acest lucru inseamna cheltuieli mai multe decat ti-ai dori, meriti sa te relaxezi.

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
foarte bine


Rac
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - rac
13 februarie 2012

rac

Cooperare
Buna cooperare cu un partener de afaceri va incepe sa-si arate rezultatele, iar tu vei reusi sa finalizezi o activitate importanta. Dupa-amiaza, tensiunile ti-ar putea afecta viata amoroasa. Nu-ti face griji ! O ruda te va ajuta sa depasesti mai usor momentele dificile. Acorda mai multa atentie nevoii de odihna !

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
asa si asa


Leu
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - leu
13 februarie 2012

leu

Dificultati financiare
Este posibil sa te confrunti cu dificultati financiare, dar esti foarte eficienta in orice activitate intelectuala. Astazi este un moment favorabil comunicarii, elaborarii de noi proiecte si imbunatatirii prieteniilor. Bazeaza-te pe intuitie !

Bani:
asa si asa
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
foarte bine


Fecioara
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - fecioara
13 februarie 2012

fecioara

Organizare
Ai o zi incarcata astazi cu multe probleme de rezolvat. Te sfatuim sa-ti gestionezi timpul cat mai eficient posibil. Chiar daca simtul practic te ajuta, accepta orice mana de ajutor ti se ofera ! Dupa-amiaza este posibil sa primesti o suma de bani de la o varsta mai in varsta.

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
bine


Balanta
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - balanta
13 februarie 2012

balanta

Satisfactii
Esti foarte sigura pe tine si foarte energica. Ai parte de satisfactii speciale pe plan intelectual si social. Relatia de cuplu decurge foarte bine. Acorda mai multa atentie persoanelor mai in varsta din familie.

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
foarte bine


Scorpion
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - scorpion
13 februarie 2012

scorpion

Evita controversele !
Esti plina de energie si te simti capabila sa faci eforturi fizice intense. Evita sa-ti supraestimezi resursele in scopul de a-ti cruta sanatatea. In cursul dupa-amiezii esti invitata la o petrecere. Evita controversele cu persoana iubita !

Bani:
foarte bine
Sanatate:
bine
Dragoste:
asa si asa


Sagetator
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - sagetator
13 februarie 2012

sagetator

Echilibru
Esti entuziasmata de munca ta si esti determinata sa finalizezi toate sarcinile pe care le-ai inceput. Ai sanse mari de a obtine beneficii financiare si de a te afirma in societate. Te vei bucura de armonie si intelegere in relatia de cuplu.

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
foarte bine


Capricorn
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - capricorn
13 februarie 2012

capricorn

Entuziasm
In aceasta dimineata te simti capabila de a face eforturi uriase. Ti se recomanda sa nu-ti supraestimezi puterile, pentru ca ai putea avea surprize neplacute. Dupa-amiaza este posibil sa primesti oaspeti sau sa fii invitata sa faci o vizita rudelor. Nu te lasa purtata de entuziasm, si lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca !

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
bine


Varsator
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - varsator
13 februarie 2012

varsator

Atentie la ceea ce spui !
Esti intr-o dispozitie buna, iar relatia cu partenerul de cuplu decurge fara probleme. Situatia financiara nu este satisfacatoare, dar se va imbunatati curand. In cursul serii participi la o petrecere. Evita sa faci glume riscante !

Bani:
bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
foarte bine


Pesti
13 Feb 2012

Horoscop zilnic - pesti
13 februarie 2012

pesti

Creativitate
Creativitatea ta se va dovedi a fi foarte utila in afaceri. Planurile pe care le-ai conceput cu privire la o noua investitie vor fi puse in aplicare in curand, si iti vor aduce, in cele din urma, beneficii semnificative.

Bani:
foarte bine
Sanatate:
foarte bine
Dragoste:
bine


Sursa: divahair.ro

horoscopdragoste.ro



Horoscopul dragostei pentru Berbec din 13 februarie 2012

Vei avea de luat o decizie importanta pentru viata ta amoroasa, care presuspune ca va trebui sa fii sincera in ce priveste sentimentele tale. Nu lasa obsnuinta sa te tina in loc. Daca simti ca focul s-a stins, renunta, pana nu e prea tarziu!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru berbec



Horoscopul dragostei pentru Taur din 13 februarie 2012

Ai o problema cu exprimarea sentimentelor, mai ales ca esti un as in a le tine in frau. Ai incercat atat de mult sa le reprimi, incat nu mai stii nici tu ce simti cu adevarat. Daca ai nevoie de ceva care sa iti aminteasca, va trebui sa fii tu cea care preia initiativa!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru taur



Horoscopul dragostei pentru Gemeni din 13 februarie 2012

Astazi ai tendinta sa faci din tantar armasar. O problema minora intre tine si partenerul tau iti da mari batai de cap. Din fericire, totul e doar in imaginatia ta. Ramane doar sa iti dai si tu seama de asta!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru gemeni



Horoscopul dragostei pentru Rac din 13 februarie 2012

Ai parte de o zi intensa, plina de trairi puternice alaturi de o persoana noua in viata ta. Descoperi atatea lucruri in comun, incat aparoape ai impresia ca e sufletul tau pereche. Putina temperare nu strica, dar e bine totusi sa te bucuri de aceste clipe deosebite.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru rac



Horoscopul dragostei pentru Leu din 13 februarie 2012

Relatia ta se impiedica de principii si prejudecati, fie ale tale, fie ale partenerului. Ramane sa va dati seama daca sunt mai importante decat faptul de a fi impreuna. Uneori, trebuie sa renunti la credinte, pentru a ajunge acolo unde vrei sa ajungi!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru leu



Horoscopul dragostei pentru Fecioara din 13 februarie 2012

Reusesti sa iti tii in frau sentimentele si ai nevoie de un lobby intens inainte de a le da frau liber. Mai asteapta putin, inca nu iti cunosti partenerul atat de bine! Daca tot ai reusit pana acum sa te abtii, inca putina rabdare nu strica.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru fecioara



Horoscopul dragostei pentru Balanta din 13 februarie 2012

Contextul astral actual incurajeaza discutiile sincere cu partenerul de viata. Daca pana acum ati avut pobleme in comunicare, acum aveti ocazia sa lamuriti orice conuzii ar exista intre voi. Trebuie doar sa va luati inima in dinti si sa vorbiti fara ocolisuri.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru balanta



Horoscopul dragostei pentru Scorpion din 13 februarie 2012

Contextul astral iti da increderea de care aveai nevoie pentru a face primul pas cu cineva special din viata ta. Fie ca intalnirea are loc la o petrecere sau la serviciu, vei avea dispozitia sa intri in vorba si sa te asiguri ca vei avea parte si de o a doua intrevedere.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru scorpion



Horoscopul dragostei pentru Sagetator din 13 februarie 2012

Odata ce te vei gasi in jurul prietenilor, te vei simti bine. Asa ca lasa lenea si acorda-ti o sansa sacunosti pe cineva nou si captivant, chiar din anturajul tau obsnuit! Nu vei regreta!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru sagetator



Horoscopul dragostei pentru Capricorn din 13 februarie 2012

Ai tendinta sa fii mai exigenta cu tine decat de obicei, iar partenerul nu e nici el prea flexibil. Asa ca ar fi bine sa evitati amandoi un conflict. Luati o mica pauza! Veti reveni cu forte noi!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru capricorn



Horoscopul dragostei pentru Varsator din 13 februarie 2012

Ai ajuns la un stadiu in relatie in care simti ca e cazul sa mergeti mai departe. Si nu stii cum sa ii spui asta si lui, fara a-l intimida. Nu iti fa griji, astrele spun ca partenerul e pe aceeasi lungime de unda!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru varsator



Horoscopul dragostei pentru Pesti din 13 februarie 2012

Ai spus cuvintele, ai facut gesturile si mai ai un lucuru de facut pentru a-ti demonstra dedicatia: un cadou care sa ii demonstreze celui drag ca l-ai studiat atat de mult, incat ii cunosti cele mai ascunse dorinte.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru pesti



Sursa: horoscopdragoste.ro