luni, 13 februarie 2012

horoscopdragoste.ro



Horoscopul dragostei pentru Berbec din 13 februarie 2012

Vei avea de luat o decizie importanta pentru viata ta amoroasa, care presuspune ca va trebui sa fii sincera in ce priveste sentimentele tale. Nu lasa obsnuinta sa te tina in loc. Daca simti ca focul s-a stins, renunta, pana nu e prea tarziu!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru berbec



Horoscopul dragostei pentru Taur din 13 februarie 2012

Ai o problema cu exprimarea sentimentelor, mai ales ca esti un as in a le tine in frau. Ai incercat atat de mult sa le reprimi, incat nu mai stii nici tu ce simti cu adevarat. Daca ai nevoie de ceva care sa iti aminteasca, va trebui sa fii tu cea care preia initiativa!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru taur



Horoscopul dragostei pentru Gemeni din 13 februarie 2012

Astazi ai tendinta sa faci din tantar armasar. O problema minora intre tine si partenerul tau iti da mari batai de cap. Din fericire, totul e doar in imaginatia ta. Ramane doar sa iti dai si tu seama de asta!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru gemeni



Horoscopul dragostei pentru Rac din 13 februarie 2012

Ai parte de o zi intensa, plina de trairi puternice alaturi de o persoana noua in viata ta. Descoperi atatea lucruri in comun, incat aparoape ai impresia ca e sufletul tau pereche. Putina temperare nu strica, dar e bine totusi sa te bucuri de aceste clipe deosebite.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru rac



Horoscopul dragostei pentru Leu din 13 februarie 2012

Relatia ta se impiedica de principii si prejudecati, fie ale tale, fie ale partenerului. Ramane sa va dati seama daca sunt mai importante decat faptul de a fi impreuna. Uneori, trebuie sa renunti la credinte, pentru a ajunge acolo unde vrei sa ajungi!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru leu



Horoscopul dragostei pentru Fecioara din 13 februarie 2012

Reusesti sa iti tii in frau sentimentele si ai nevoie de un lobby intens inainte de a le da frau liber. Mai asteapta putin, inca nu iti cunosti partenerul atat de bine! Daca tot ai reusit pana acum sa te abtii, inca putina rabdare nu strica.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru fecioara



Horoscopul dragostei pentru Balanta din 13 februarie 2012

Contextul astral actual incurajeaza discutiile sincere cu partenerul de viata. Daca pana acum ati avut pobleme in comunicare, acum aveti ocazia sa lamuriti orice conuzii ar exista intre voi. Trebuie doar sa va luati inima in dinti si sa vorbiti fara ocolisuri.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru balanta



Horoscopul dragostei pentru Scorpion din 13 februarie 2012

Contextul astral iti da increderea de care aveai nevoie pentru a face primul pas cu cineva special din viata ta. Fie ca intalnirea are loc la o petrecere sau la serviciu, vei avea dispozitia sa intri in vorba si sa te asiguri ca vei avea parte si de o a doua intrevedere.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru scorpion



Horoscopul dragostei pentru Sagetator din 13 februarie 2012

Odata ce te vei gasi in jurul prietenilor, te vei simti bine. Asa ca lasa lenea si acorda-ti o sansa sacunosti pe cineva nou si captivant, chiar din anturajul tau obsnuit! Nu vei regreta!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru sagetator



Horoscopul dragostei pentru Capricorn din 13 februarie 2012

Ai tendinta sa fii mai exigenta cu tine decat de obicei, iar partenerul nu e nici el prea flexibil. Asa ca ar fi bine sa evitati amandoi un conflict. Luati o mica pauza! Veti reveni cu forte noi!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru capricorn



Horoscopul dragostei pentru Varsator din 13 februarie 2012

Ai ajuns la un stadiu in relatie in care simti ca e cazul sa mergeti mai departe. Si nu stii cum sa ii spui asta si lui, fara a-l intimida. Nu iti fa griji, astrele spun ca partenerul e pe aceeasi lungime de unda!

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru varsator



Horoscopul dragostei pentru Pesti din 13 februarie 2012

Ai spus cuvintele, ai facut gesturile si mai ai un lucuru de facut pentru a-ti demonstra dedicatia: un cadou care sa ii demonstreze celui drag ca l-ai studiat atat de mult, incat ii cunosti cele mai ascunse dorinte.

Citeste mai departe horoscopul saptamanal pentru pesti



Sursa: horoscopdragoste.ro