luni, 13 februarie 2012

horoscop.rol.ro

Horoscopul zilei

13 Feb 2012
Cine te intelege cel mai bine daca nu omul cel mai apropiat din familie? Apeleaza cu incredere la un frate, la mama, la sotie, pentru ca ai nevoie de cineva sa te asculte si sa te sfatuiasca. Ce-i drept, cineva drag va aprecia situatia in care te afli mai mult cu sufletul, cand tu ai dori o atitudine mai rationala si mai rece, dar simpla sustinere morala de la familie te va ajuta sa treci peste acest impas cu brio. Singur ti-ar fi mult mai greu, dar parca e cu totul altceva cand cineva e langa tine!

Sursa: acvaria.com[13 Feb 2012]



In cazul tau, Luna se aseaza exact in casa Scorpionului, deci caracteristicile acestei zodii isi pun amprenta pe toate demersurile de astazi. Ai fler in a gasi resurse peste tot in jurul tau, mirosi cu usurinta oportunitatile de castig si poti beneficia de favoruri sau daruri. Cu toate acestea, e necesar sa tii cont de principiile tale morale si de niste norme legale.

Sursa: astrocafe.ro[13 Feb 2012]



Contactele cu prietenii vor fi excelente in acest inceput de saptamana, la fel si relatiile cu cei din familie. La locul de munca vei reusi sa-ti construiesti baze solide in drumul tau catre succes. O fericire secreta, o profunda si fascinanta atractie va lumina viata ta emotionala. Starea sanatatii va fi destul de buna, dar urechile vor fi sensibile si va trebui sa eviti locurile zgomotoase.

Sursa: astromax.eva.ro[13 Feb 2012]



Un partener isi poate lichida posesiunile. Poti faci un rogres rapid in achitarea datoriilor.

Sursa: astrospot.ro[13 Feb 2012]



Succes
Astazi ai succes in activitatile comerciale. De asemenea, sunt favorizate investitiile pentru casa. Te sfatuim sa eviti controversele cu o persoana mai in varsta din familie care nu este de acord cu ideile tale.

Sursa: divahair.ro[13 Feb 2012]



Dimineata aveti idei originale, cu care partenerul de viata este de acord.

Va sfatuim sa profitati de sansele care se ivesc azi. Aveti spor la treaba si sunteti hotarat sa nu lasati nimic neterminat. Ar fi bine, totusi, sa nu exagerati cu munca.

S-ar putea sa aveti mici probleme financiare, dar va ajuta o ruda mai in varsta.

Sursa: eastrolog.ro[13 Feb 2012]



Astazi nu este bine sa va bazati pe faptul ca partenerul/a dv va intui ceea ce ganditi dv. In fond, nici dv nu puteti sa ii cititi gandurile mereu. Fiti mai matur/a si mai realist/a si asumati-va responsabilitatea de a va implini si singur/a anumite dorinte.

Sursa: horoscop.rol.ro[13 Feb 2012]



Horoscopul dragostei pentru Berbec din 13 februarie 2012

Vei avea de luat o decizie importanta pentru viata ta amoroasa, care presuspune ca va trebui sa fii sincera in ce priveste sentimentele tale. Nu lasa obsnuinta sa te tina in loc. Daca simti ca focul s-a stins, renunta, pana nu e prea tarziu!

Sursa: horoscopdragoste.ro[13 Feb 2012]



Berbec zodii.ro
Relatia cu familia va fi prioritara in aceasta zi. Vei avea parte de tot felul de discutii legate de proiecte comune si ar fi bine sa nu incerci sa-ti impui punctele de vedere. Oricum, pana la urma lucrurile vor iesi asa cum iti doresti din toate punctele de vedere. O multime de activitati vor deveni urgente, astfel incat va trebui sa iti schimbi programul.

Sursa: zodii.ro[13 Feb 2012]